marți, 7 decembrie 2010

CONCURS ATRIA.RO

Pentru ca tot vine Craciunul si sunt sigur ca n-ati apucat sa va completati lista de cadouri, va propun un mic concurs impreuna cu prietenii de la Atria.ro care sa va ajute in aceasta problema.
Tot ceea ce aveti de facut este sa lasati un comentariu cu cel mai surprinzator cadou de Craciun primit de voi pana acum si veti intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile de mai jos. Concursul va dura pana pe 21 decembrie, ca sa puteti primi prin curier premiile castigate pana de Craciun.

Premiul 1 - la alegere 1 set de covoare Patio (valoare 329 de lei) sau Impression (valoare 399 de lei)
Premiul 2 - 1 voucher de 100 de lei, utilizabil in sectiunea "Fete de masa"
Premiul 3 - 1 set de masa de Craciun (valoare 49.99 de lei)

In plus, pentru ca ati fost cuminti tot anul, primiti cadou anticipat de la Mosu' si un voucher de reducere 10% pentru toate produsele Atria, valabil pana pe 31 decembrie (care se utilizeaza exact cum scrie aici), voucher pentru care va trebui sa-mi trimiteti un email la crazymothercooker AT gmail DOT com.

UPDATE:
AND THE WINNERS ARE...
(dear winners, va rog sa-mi dati un mail cu datele voastre de contact pe mail ca sa le transmit mai departe la Atria)

Congrats!

17 comentarii:

  1. Surprinzator in sensul bun sau rau? OK, le pun pe amandoua:

    Bun: Consola Wii, cu Wii Fit cu tot. De la boyfriend, anul trecut. Mai ales ca asta inseamna ca s-a sacrificat si, din toate consolele, a luat-o pe cea pentru "fete".

    Rau: De la tata, acum vreo doi ani, o papusa bizara care canta si dansa, dar genul ala de chinezarie extrem de ieftina. Ma rog, evident cadoul era simbolic si a mai existat si supliment cash, dar papusa aia m-a terorizat, nu stiam pe unde s-o mai ascund prin casa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul asta (already) o pianina Kawai sosita taman din Japonia :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand eram mica eram innebunita dupa portocale si i-am scris Mosului o intreaga oda inchinata acestei minuni dulci acrisoare...rezultatul? O lada plina ascunsa sub brad. Nu-mi venea sa cred ca Mosul m-a ascultat.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a fost vorba de cadoul de Craciun, dar anul acesta, sotia mea a uitat sa imi cumpere ceva de Mos Nicolae ca sa imi puna in ghete, asa ca, pentru a salva situatia, a plasat singurul dulce ce l-a gasit in casa in seara aia, adica o ciocolata inceputa care pe deasupra mai avea si codul de concurs razuit...:))
    M-am gandit ca macar are simtul umorului...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am primit cand eram mica o papusa care canta Old MacDonald had a farm pe care la inceput nu o suportam pentru ca mi se parea ca papusa surorii mele care zice mama si tata e mai frumoasa.Dupa un timp insa ne-am imprietenit si am dormit impreuna cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit cadou din partea sotului meu o pisicuta draguta, impachetata cu funda rosie. Foarte dragut a fost gestul lui. Am fost foarte surprinsa pentru ca era impachetata intr-o cutie si chiar nu a facut zgomot pana nu am deschis de tot cutia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai surpinzator cadou de Craciun a fost cel de anul trecut , cand am primit cerceii cu opal ce mi doream. A fost un cadou surprinzator pentru ca fix in ziua in care eu am mers la cumparaturi , la ora la care eu am ajuns in dreptul magazinului , ei aveau fix cerceii doriti in vitrina, ca in fiecare zi de altfel , doar erau in timpul programului si aveau bijuteriile expuse. ca sa nu stric insa "frumusetea" primirii unui cadou dupa ce i-am platit cu viza sotului si am cerut sa mi impacheteze , am fost foarte surprinsa si am sarit in sus de fericire cand am deschis cutia :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La Craciunul din '95 am primit inelul de logodna si o frumoasa cerere in casatorie. A fost surprinzator, caci eram de doar cateva luni impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Să tot fi fost, după a mea socoteală, prin '93. Terminasem facultatea şi m-am stabilit undeva la ţară. În serile lungi din Postul Crăciunului, la gura sobei, depănam amintirile copilăriei: pregătirile pentru colind, şezătorile, tăiatul porcului, colăceii şi pita din cuptorul mamei...
    În ajun de Crăciun cineva mi-a adus un coş plin cu colăcei copţi în cuptorul casei, încă fierbinţi, acoperiţi cu-n ştergar. Cel mai impresionant cadou!...

    RăspundețiȘtergere
  10. cel mai frumos cadou era saculetul cu portocale si ciocolata, ce negresit, il primeam in fiecare an inainte de 1989.Si evident, jordita!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eram in Iran,primul Craciun al fetitei mele si deja imi venea sa-mi scot parul ca nu am venit acasa de sarbatori...si imi apare sotul cu un pom de Craciun,gata impodobit!!!Si mai era si din plastic,asa cum imi place mie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai surprinzator cadou ( intr-un mod extrem de neplacut) mi-a fost facut acum 6 ani, chiar in noaptea de Ajun de catre fostul prieten de atunci: mi-a facut toate bagajele si pe fiecare obiect in parte era prins cate un biletel in care explica ce ii amintea sau ce semnifica pentru el respectivul obiect; cu un asemenea bagaj m-a trimis la mama acasa ( am vazut biletelele abia dupa cateva zile, cand am despachetat)....in retrospectiva pot spune ca despartirea aia a fost un cadou minunat, avand in vedere ca asa am ajuns la relatia ce o am in momentul de fata! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai surprinzator cadou de Craciun a fost un inel de aur cu piatra rosie, pt. ca i-am spus sotului meu ca e bine sa contina culoarea rosie-cadoul. Apoi am sarbatorit cu putina sampanie, am aprins si o lumanare rosie in forma de inima si am pus-o pe un suport de hartie pe masa de sticla. Dimineata a fost un fum insuportabil in toata casa si nu stiam ce s-a intamplat...uitasem lumanarea aprinsa, care s-a topit, sticla a pleznit, s-a spart, noroc ca era si o vaza cu flori-ca am primit si trandafiri albi-preferatii mei- si a cazut si vaza-nu s-a spart, uff-dar apa a mai diminuat din flacarile ce au izbucnit si au ars covorul...si parchetul...am fost nevoiti sa taiem covorul persan imens...nu mai acopera toata camera, ci doar centrul ei...parchetul nu am reusit sa-l schimbam nici azi, vaza e intreaga, inelul il mai am, iar noi traim, Domnul fie laudat, ca era sa murim fericiti!Intoxicati cu fum sau arsi de vii, dar fericiti! Craciun ca-n povesti va doresc :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. Printre cele mai frumoase cadouri primite a fost o razatoare Borner. Ai mei isi cumparasera una cu un an in urma, iar eu nu o gasisem prin cautarile mele (relativ superficiale). Tatal meu insa a retinut ca mi-o doream si cu vreo luna inainte de CRraciun a incpeut sa imi povesteasca cum voi primi ceva ce imi doresc foarte, foarte mult. Evident ca deja mintea mea o luase razna, rememoram toate lucrurile dorite recent, poate pun punctul pe i. Razatoarea a fost o surpriza totala (si foarte folosita de altfel).

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum muuult timp am primit un calculator cadou. Asta după ce mă învârtisem timp de vreun an pe lângă toate calculatoarele posibile, părinţii mei nu au rezistat şi mi l-au făcut cadou de Crăciun.

    A fost un Crăciun obositor :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc de premiu.

    Felicitari Bianca si Lavinia!

    Craciun fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...