vineri, 21 august 2015

SANDWICH CU AROME DE TOAMNA - CONCURS CRIS-TIM

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta, voi avea nevoie de imaginatia voastra culinara pentru a inventa reteta de sandwich castigatoare, cu care sa intram in concursul The Sandwich Battle organizat de prietenii nostri de la Cris-Tim, si sa castigam titlul de cel mai cel sandwich in batalia cu sandwichurile create de echipele formate de Laura Laurentiu, Oana Igretiu, Teodora Rogobete si Cristina Toth.

O sa va dau mai multe detalii despre concurs imediat, dar mai intai o sa va deschid apetitul cu un sandwich romanesc cu arome de toamna pe care l-am conceput special sa va serveasca drept inspiratie pentru retetele voastre de sandwichuri.
Din punctul meu de vedere, un sandwich perfect contine doar ingrediente de cea mai buna calitate si convinge atat vizual (trebuie sa arate apetisant, deci culorile si formele sunt importante), cat si din punct de vedere al gustului (un balans perfect intre sarat, dulce si acrisor) si al texturii (ingrediente moi combinate cu ingrediente crocante).

Pornind de la aceste principii, sandwichul meu romanesc porneste cu doua felii de paine secuiana cu cartofi (o paine care se comporta foarte bine la sandwichuri, deoarece are o textura moale dar in acelasi timp ferma, care nu se faramiteaza usor) pe care le-am uns cu mustar taranesc cu boabe intregi, pentru aciditate si putin zvac.
Peste mustar am pus un strat generos de felii de Salam Banatean de la Cris-Tim (pe modelul sandwichurilor deli, cele cu multe, multe straturi de carne sau mezeluri in ele).
Apoi pe una din felii am adaugat un strat de branza de burduf (pentru gustul romanesc traditional, alaturi de salamul banatean) iar pe cealalta un strat de salata rucola (pentru textura si prospetime).
In fine, am mai adaugat cate un strat de ardei copti la gratar (pentru dulceata si aroma subtila de fum, care merge perfect cu branza de burduf) si de castraveciori murati (pentru textura si un plus de aciditate)
Dupa toata aceasta munca epuizanta care a durat vreo 2 minute, am obtinut o minunatie de sandwich romanesc cu arome de toamna, pe care de abia am apucat sa-l trag in poza, asa de mare a fost batalia pe el la mine acasa. :)

Acum ca sper ca v-am inspirat cu sandwichul meu, o sa va spun pe scurt cum sta treaba cu concursul The Sandwich Battle.

Pentru a participa in acest concurs, va trebui sa-mi trimiteti incepand de azi pana pe 31 august o reteta de sandwich originala care sa contina ca ingredient principal unul dintre produsele din gama salamurilor crud-uscate de la Cris-Tim pe care le puteti gasi descrise foarte frumos pe site-ul Delicii de Pretutindeni, si pe care le puteti cumpara din orice supermarket.

Retetele voastre pot fi trimise atat pe e-mail, la crazymothercooker AT gmail DOT com, cat si sub forma de mesaj pe pagina de Facebook Crazy Mother Cooker. Pozele nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate, chiar daca sunt facute doar cu telefonul. 

Selectia retetei castigatoare va fi facuta de mine in perioada 31 august - 6 septembrie, pe criterii meteorologice, adica pe baza gradului de “ploua’n gura” pe care mi-l va provoca, asa ca straduiti-va pe cat puteti sa gasiti combinatii ingenioase, dar in acelasi timp delicioase. :)

O alta sugestie ar fi ca pe langa produsele crud-uscate de la Cris-Tim sa incercati sa va limitati la ingrediente aditionale din sfera posibilului, care pot fi gasite usor (pe cat puteti, evitati chestii de genul ureche de elefant afumata, salata din Gradina Ursului sau foie gras de pinguin de Galapagos :)). Daca totusi reteta voastra depinde de un ingredient special gen "gem de gutui de la bunica" sau "sosul pesto pe care-l fac eu acasa", atunci va trebui sa va pregatiti si sa aduceti acest ingredient special la evenimentul final (in caz ca veti castiga, desigur).

Castigatorul sau castigatoarea acestui concurs va fi invitat/a la un eveniment foarte fain ce va avea loc in data de 10 septembrie la Bucuresti, in restaurantul Iconic Food Wine&Design by Camelia Șucu, unde va face echipa cu mine in incercarea de a castiga The Sandwich Battle impotriva adversarilor redutabili de la Retete Ca La Mama, Savori Urbane, Teo’s Kitchen si Diva In Bucatarie.

Cris-Tim va acoperi toate costurile de deplasare pană la Bucuresti, precum si cazarea la hotel (in caz ca reteta castigatoare nu vine din Bucuresti, ci din alt oras) si va asigura toate ingredientele necesare realizarii sandwichului cu care, evident, vom castiga marea batalie.

Marele premiu al acestui concurs este acela ca sandwichul castigator va fi menținut 1 lună în meniul restaurantului Iconic Food Wine & Design sub denumirea aleasa de echipa castigatoare, adica de noi, se stie. :)

WINNER UPDATE:

Sandwichul castigator a fost cel trimis de Melinda Teohari, cu o reteta pe baza de salam Chorizo tras la tigaie, branza de capra, castraveti murati, oua de prepelita si sos Sriracha, pe care-l puteti admira mai jos si pe care-l va gati impreuna cu mine la evenimentul de pe 10 septembrie. Stati aproape, ca voi reveni cu povestea evenimentului. :)
Felicitari! :)

6 comentarii:


  1. Thanks for sharing please help of my website pakistan matrimonial Rishta
    Thanks for sharing please help of my website Downpipes

    RăspundețiȘtergere
  2. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un vrăjitor, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare tuturor celor de pe acest blog, vreau să-mi mulțumesc Dr. Jasper. doctorjaspermagic@gmail.com marele vrăjitor care mă ajută să-mi recuperez fostul după ce am fost înșelat de patru vrăjitori care pretind că sunt adevărați și autentici, am contactat acest mare vrăjitor în punctul în care îmi pierd speranța că nu pot obține omul meu înapoi din nou, am făcut exact ce mi-a cerut acest om să fac și spre cea mai mare surpriză a mea totul se întâmplă așa cum acest mare vrăjitor mi-a spus că se va întâmpla. Omul meu, care nu m-a sunat în ultima lună, m-a sunat după ce Dr. Jasper Malo i-a făcut vraja asupra lui și chiar sunt surprins că există încă un vrăjitor grozav precum Dr. Jasper Malo, care este atât de puternic. Sunt foarte fericit astăzi că-mi văd bărbatul înapoi la mine și chiar mă iubesc mai mult decât oricând înainte de a-l întâlni. Nu mă voi ierta dacă părăsesc acest blog fără a lăsa adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor pentru cei dintre voi care ar putea avea nevoie de ajutorul lui pentru a-l contacta. deci iată adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor: doctorjaspermagic@gmail.com contactează-o acum și toate problemele tale vor dispărea pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
  5. Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este mărturia mea scurtă, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsnicia mea și totul datorită unui om grozav numit Dr Ogun Omo, el este un puternic vrăjitor care ajută la concilierea disputei dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și locuiește cu o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, financiar sunt bine dar am nevoie de îngrijirea blândă a un bărbat, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu iese, chiar i-am rugat-o pe sora lui mai mare să mă ajute să-l implore, ceea ce nu a mers. Așa că într-o zi am citit o mărturie a unei femei care a descris modul în care doctorul Ogun Omo a ajutat-o ​​să-și oprească soțul să divorțeze de ea cu o vrajă de dragoste, așa că i-am luat legătura și i-am explicat problemele mele, el mi-a spus ce este necesar pentru vraja de dragoste. și am făcut-o, după 48 de ore, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, așa că așa a fost salvat căsnicia mea. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, nu ezitați să-l contactați pe e-mailul său: ogunomospellcaster@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și le va rezolva pentru dvs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă numesc Eliza, soțul meu de 5 ani m-a lăsat cu bebelușul nostru de 2 ani pentru că l-am confruntat că a înșelat pentru că a stat noaptea târziu afară, înainte să știu ce se întâmplă soțul meu locuia cu o altă femeie, m-am întâlnit cu o prietenă care mi-a prezentat Dr. Ajayi un puternic vrăjitor. I-am spus Dr. Ajayi situația mea și a fost făcută o vrajă de dragoste, în 3 zile soțul meu s-a întors acasă și trăim din nou o viață fericită. contactați Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 pentru rezolvarea problemelor dvs. maritale.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...