luni, 28 iulie 2014

HOW IT'S MADE UPDATE: CASCAVALUL HOCHLAND, THE MOVIE

Daca ati citit articolul anterior, cel cu vizita mea la fabrica de cascaval Hochland din Sovata, atunci va invit sa vizionati si filmul de mai jos in care se ilustreaza tot procesul de fabricatie al cascavalului, vazut prin ochii unor copii.

Enjoy!

 

14 comentarii:

  1. A trebuit mult companiilor sa inteleaga ca este nevoie de produse fabricate special pentru copii si pentru necesarul acestora. Dar, niciodata nu este prea tarziu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, Florin!

    Avem placerea de a te invita in data de 30 septembrie, ora 17:30, la evenimentul “Dialog cu Gust” destinat degustarii produselor marca Peris. Evenimentul va avea lor la noul magazinul Peris din Bucuresti, Piata 1 Mai, Strada Clucerului numarul 2.
    Dorim sa te cunoastem si sa ne cunosti, sa conversam si nu in ultimul rand, sa degustam delicioasele produse Peris.
    Evenimentul va fi gazduit in noua locatie a magazinului Peris, un cadru inedit, in care se imbina traditia si modernitatea. Traditia de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti si designul contemporan al magazinului ofera un cadru perfect, menit dialogului si degustarii delicateselor Peris.
    Invitatul nostru, Dan Boerescu ne va incanta simturile cu un preparat special, creatie proprie.
    “Dialog cu Gust” - dincolo de a fi un eveniment destinat conversatiei si degustarii produselor Peris, doreste sa-i premieze pe cei mai creativi dintre voi. Intalnirea va fi una plina de surprize, tot ce iti putem spune este ca va fi vorba despre un premiu pe masura asteptarilor. Mai multe detalii privind concursul si premiul special vei afla la eveniment.
    Contam pe tine in data de 30 septembrie, ora 17:30! Te rugam sa ne confirmi prezenta ta la eveniment pana la data de 15 septembrie, raspunzand acestui mail.
    Iti multumim si te asteptam cu drag!

    Site: www.carnedeperis.ro
    Facebook: www.facebook.com/carnedeperis
    Contact: Georgia Covaci
    georgia.covaci@reinventconsulting.ro
    0733.054.284

    RăspundețiȘtergere
  3. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este atât de comun: ești îndrăgostit de cineva și vrei să te iubească și el... sau treci printr-o „despărțire” dificilă și vrei ca el sau ea să se întoarcă... sau ești singur și cauți pe cineva special. Totul depinde de ce vrei tu. Dacă ești singur și vrei să găsești o nouă iubire, există o vrajă pentru tine. Contactează-ți acum Dr. Jasper dacă ai nevoie de ajutorul ei în relația ta sau în orice alt caz.
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută (fă-l să te iubească din nou)
    3) Vraja divorțurilor
    4) Vraja căsătoriei (fă-l să îți propună / fă-o să accepte propunerea ta)
    5) Vrăji de legare
    6) Diviziuni
    7) Vraja morții
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) Vrei să-i mulțumești iubitului tău
    10) Loteria
    11) opriți avortul spontan / rămâneți însărcinată
    12) vrajă magică (vindecarea acelei boli mortale)
    contactează-o acum, ea are o soluție de durată pentru tine. are 32 de ani de experiență ca practicantă de magie alb-negru, Tarolog, Runemeister (manta, magie runică, amulete, amulete, talismane), este cea mai bună!
    gmail: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este mărturia mea scurtă, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsnicia mea și totul datorită unui om grozav numit Dr Ogun Omo, el este un puternic vrăjitor care ajută la concilierea disputei dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și locuiește cu o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, financiar sunt bine dar am nevoie de îngrijirea blândă a un bărbat, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu iese, chiar i-am rugat-o pe sora lui mai mare să mă ajute să-l implore, ceea ce nu a mers. Așa că într-o zi am citit o mărturie a unei femei care a descris modul în care doctorul Ogun Omo a ajutat-o ​​să-și oprească soțul să divorțeze de ea cu o vrajă de dragoste, așa că i-am luat legătura și i-am explicat problemele mele, el mi-a spus ce este necesar pentru vraja de dragoste. și am făcut-o, după 48 de ore, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, așa că așa a fost salvat căsnicia mea. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, nu ezitați să-l contactați pe e-mailul său: ogunomospellcaster@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și le va rezolva pentru dvs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  7. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit Dr DAWN, care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să o fac. Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru relația dvs. - problema căsătoriei sau a infertilității trebuie rezolvată astăzi prin: ( dawnacuna314@gmail.com )
    sau direct WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  8. A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Mulțumesc lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar vreau să-i mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-a salvat căsnicia. Soția mea s-a purtat cu adevărat rău cu mine și a plecat de acasă aproape 3 luni. I-am spus colegului meu despre cum s-a schimbat soția mea față de mine și a părăsit casa noastră. El m-a sfătuit să-l contactez pe doctorul Ilekhojie pentru a mă ajuta să mă împac cu soția mea și să ne stabilesc căsnicia. Nu am crezut niciodată în toate acestea, a trebuit să încerc. Dr Ilekhojie a efectuat un ritual de reconciliere și în 3 zile, soția mea s-a întors acasă și a cerut să facă pace. Acum, au trecut 4 luni și lucrurile s-au îmbunătățit cu adevărat între noi și suntem fericiți împreună. Aveți nevoie de asistență ca mine, discutați cu dr. Ilekhojie și obțineți rezultate garantate. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie pentru a mă ajuta să-mi restabilim căsnicia. După 2 ani de divorț, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 17 ani de căsnicie nu i-am putut da soțului meu un copil și, deși nu era vina mea, l-am apreciat pentru că a avut răbdare cu mine mulți ani. I-am explicat doctorului Ilekhojie toate problemele mele și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. Doar în 72 de ore, soțul meu, soțul meu a condus mile kilometri până la casa noastră și a întrebat dacă putem să ne întoarcem împreună și să ne împăcăm. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimii ani și a cerut să se mute acasă. Dr Ilekhojie mi-a dat și ierburi pentru fertilitate și acum, căsnicia mea s-a întors și am confirmat că sunt deja însărcinată în 18 săptămâni. Contactați-i e-mailul: gethelp05@gmail.com sau contactul lui WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  11. Am cântărit opțiunile mele pentru operație; dar după ce am întâlnit o femeie în vârstă de 65 de ani la spitalul nostru local care m-a informat că va fi operată pentru îndepărtarea uterului - m-am gândit că ar putea să nu fie util să sfătuiesc femeile să ignore intervenția chirurgicală după menopauză cu ideea că fibroamele se vor micșora. Există o vecină de-a mea care mi-a dat un contact al doctorului Ilekhojie, care i-a trimis câteva ierburi pe care să le folosească și acum este complet liberă și eu sunt, de asemenea, pe aceleași ierburi și se îmbunătățește rapid. Vă rugăm să-l contactați dacă vă aflați în aceeași stare prin e-mailul lui gethelp05@gmail.com sau sunați-l pe linia lui directă (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  12. Îi sunt foarte recunoscător doctorului Ilekhojie, care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a părăsit pentru o altă femeie. În acel moment, soțul meu M-a părăsit, am pierdut totul și nu am mai ieșit săptămâni întregi, pentru că suntem împreună de peste 20 de ani. Lucrurile s-au întors când un prieten mi-a dat contact pe WhatsApp Dr. Ilekhojie. I-am trimis mesaj și i-am spus durerea prin care trec și mi-a spus că ne va ajuta să ne împăcăm. Mi-a spus ce să ofer și a fost foarte sincer și sincer cu mine. În 3 zile, soțul meu, care a plecat de acasă de o săptămână, a sunat să mă întrebe despre bunăstarea mea și a început să-și ceară scuze. Mulțumim doctorului Ilekhojie care a făcut acest lucru posibil. Contactează-l pentru ajutor. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp :oops:

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...