duminică, 19 mai 2013

AVENTURA CULINARA CU LIPTON


Dupa cum va spuneam in postul anterior, weekendul trecut am luat Bucurestiul la pas impreuna cu o gasca faina de bloggeri si ziaristi, fiecare in tandem cu castigatorii concursurilor Lipton organizate de ei, din cadrul campaniei „Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton” (castigatoarea mea, Mihaela, si-a luat rolul de explorator urban foarte in serios, dupa cum puteti vedea in poza de mai jos :))
Ideea de la care am pornit, o aventura urbana menita sa ne ajute sa descoperim locuri faine din Bucuresti, a fost pusa exemplar in practica de fetele de la GolinHarris, care ne-au dus prin locuri care mai de care mai interesante.


Aventura a inceput la magazinul La Baciu, un business de familie specializat in produse traditionale din Bucovina, unde proprietarii ne-au vorbit cu pasiune despre produsele pe care le pregatesc dupa metodele transmise din generatie in generatie si unde am degustat cu spor tot felul de bunatati precum pastrama, drob, carnati afumati sau branzeturi artizanale, precum si ciocolata de casa sau celebrele placinte poale-n brau.
Dupa ce ne-am dat cu greu scosi de langa platouasele cu bunatati din Bucovina, am ajuns (pe jos, sa se mai duca o calorie, doua) la delicateria Gala, specializata in produse din Portugalia, unde am luat-o de la capat cu degustarea si unde povestile despre Lisabona sau Porto ne-au dus rapid cu gandul la vacanta.
De la Gala am ajuns la brutaria Pain Plaisir, unde am avut parte din nou de o prezentare entuziasta si pasionata a bunatatilor de brutarie artizanala si patiserie, plus, evident, o noua tura de degustare absolut senzationala, cu baghete, unt aromat, tarte, crema cu capsuni si alte minunatii, de de-abia ne mai tinea cureaua.
Dupa atata degustat, a urmat, evident, o noua degustare, de data asta la gelateria La Delicii din Centrul Vechi, unde am incercat o inghetata de ceai verde exceptionala, preparata cu pudra matcha.
In final am pornit spre MNAC, unde ne-am racorit putin la parter, admirand expozitia lui Mircea Cantor, dupa care am urcat la terasa de pe acoperis, unde am facut fotografii si am admirat skyline-ul Bucurestiului de la inaltime.
Ziua fiind extrem de calduroasa, ne-am hidratat din plin cu ice tea Lipton Ceai Verde, ceea ce va recomand calduros si voua in zilele toride de vara ce vor urma.
Cheers!

6 comentarii:

  1. Madalina Rotarie30 mai 2013 la 01:33

    Din cate am citit ultima data pe o eticheta Lipton,are 0,5% extract de ceai,restul de 99,5% apa,zahar si alte mici porcarioare.Mi se pare la fel de tentant ca si Fanta:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acel 0.5% extract de ceai se refera la substanta uscata si este la fel de mare precum cea dintr-un ceai pe care ti-l faci singura acasa, unde ai tot 99.5% apa, zahar, lamaie sau ce mai vrei tu sa-ti pui. ceaiul practic transfera niste particule mici prin infuzare, nu are cum sa aiba un procent mai mare de 0,5%, caci nu s-ar mai putea bea.

      Ștergere
  2. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un vrăjitor, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred cu tărie că împărtășirea asta cu voi, băieți, va fi de ajutor.
    Treceam printr-o „despărțire” dificilă, probabil acum 2 luni și mi-am dorit înapoi fostul meu, am încercat tot ce am putut, dar nu am putut-o recâștiga până când un prieten de-al meu mi-a prezentat un vrăjitor grozav online numit Dr Jasper, de fapt. Nu am vrut niciodată s-o contactez, dar din păcate am făcut-o din cauza dragostei puternice pe care o aveam pentru fosta mea. acest mare vrăjitor mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, eram atât de curioasă pentru că mi-a spus că fosta mea mă va suna în trei zile.
    Am fost atât de surprinsă două zile mai târziu, fostul meu, care s-a despărțit de mine și nu a vrut să mă vadă sau să vorbească niciodată cu mine, m-a sunat spunându-i că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, ar trebui să o iert, a mai spus că a fost o greșeală uriașă și că ea mă iubește cu adevărat și vrea să o luăm de la capăt... Îmi împărtășesc această mărturie pentru că marele vrăjitor m-a instruit să fac acest lucru în semn de apreciere și pentru ca întreaga lume să știe cât de rapid și de puternic funcționează vraja lui. contactează-l pe Dr. Jasper pe Gmail, ea este cea mai bună: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Sufer de herpes în ultimii 1 an și 8 luni și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. DAWN despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și, spre cea mai mare surpriză, m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, îl puteți contacta astăzi pe Dr. DAWN la această adresă de e-mail:

    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...