luni, 28 iulie 2014

HOW IT'S MADE UPDATE: CASCAVALUL HOCHLAND, THE MOVIE

Daca ati citit articolul anterior, cel cu vizita mea la fabrica de cascaval Hochland din Sovata, atunci va invit sa vizionati si filmul de mai jos in care se ilustreaza tot procesul de fabricatie al cascavalului, vazut prin ochii unor copii.

Enjoy!

 

2 comentarii:

 1. A trebuit mult companiilor sa inteleaga ca este nevoie de produse fabricate special pentru copii si pentru necesarul acestora. Dar, niciodata nu este prea tarziu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, Florin!

  Avem placerea de a te invita in data de 30 septembrie, ora 17:30, la evenimentul “Dialog cu Gust” destinat degustarii produselor marca Peris. Evenimentul va avea lor la noul magazinul Peris din Bucuresti, Piata 1 Mai, Strada Clucerului numarul 2.
  Dorim sa te cunoastem si sa ne cunosti, sa conversam si nu in ultimul rand, sa degustam delicioasele produse Peris.
  Evenimentul va fi gazduit in noua locatie a magazinului Peris, un cadru inedit, in care se imbina traditia si modernitatea. Traditia de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti si designul contemporan al magazinului ofera un cadru perfect, menit dialogului si degustarii delicateselor Peris.
  Invitatul nostru, Dan Boerescu ne va incanta simturile cu un preparat special, creatie proprie.
  “Dialog cu Gust” - dincolo de a fi un eveniment destinat conversatiei si degustarii produselor Peris, doreste sa-i premieze pe cei mai creativi dintre voi. Intalnirea va fi una plina de surprize, tot ce iti putem spune este ca va fi vorba despre un premiu pe masura asteptarilor. Mai multe detalii privind concursul si premiul special vei afla la eveniment.
  Contam pe tine in data de 30 septembrie, ora 17:30! Te rugam sa ne confirmi prezenta ta la eveniment pana la data de 15 septembrie, raspunzand acestui mail.
  Iti multumim si te asteptam cu drag!

  Site: www.carnedeperis.ro
  Facebook: www.facebook.com/carnedeperis
  Contact: Georgia Covaci
  georgia.covaci@reinventconsulting.ro
  0733.054.284

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...