skip to main
|
skip to sidebar
miercuri, 14 aprilie 2010
THE AMAZING COOKING EXPERIENCE WITH A TWO MICHELIN STARS CHEF - PREVIEW
Pana o sa apuc sa scriu povestea minunatei experiente mele culinare de pe Coasta de Azur va las sa va delectati putin cu un scurt slide show. Enjoy! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
Florin
Vizualizați profilul meu complet
PROUDLY SUPPORTING
Most people liked...
MUSCHIULET DE VITA LA GRATAR, METODA SIMPLA SI EFICIENTA
DULCE DE LECHE (CREMA CARAMEL DIN LAPTE CONDENSAT)
PLACINTA ARDELENEASCA PE LESPEDE (PENTRU PROVOCAREA "RETETE TRADITIONALE ARDELENESTI" BY ELECTROLUX)
CIORBA DE LOBODA DREASA CU BORS, LEUSTEAN, SMANTANA SI OUA ZDRENTE
CEA MAI BUNA ZACUSCA DIN LUME
CIABATTA, UNA DINTRE CELE MAI BUNE PAINI ARTIZANALE
KÜNEFE, CATAIF CU MOZZARELLA GRANAROLO
CEI MAI BUNI COVRIGEI SARATI DIN LUME
PEKING DUCK, CELEBRA RATA CHINEZEASCA RUMENITA LA CUPTOR
SCOICI MARINIERE, IN SOS DE VIN CU USTUROI
Crazy Mother Cooker's Fan Box
Crazy Mother Cooker on Facebook
Search this blog
RSS FEED
Subscribe in a reader
Tags
promo post
(37)
dessert
(36)
oven
(36)
Asian food
(22)
baking
(19)
vegetarian
(18)
cheese
(14)
ice cream
(14)
shameless self promo
(12)
travel
(12)
Turkish
(11)
dough
(11)
roast
(11)
social stuff
(11)
soup
(11)
Thai
(10)
contest
(10)
starter
(10)
tomatoes
(10)
French
(9)
chicken
(9)
yogurt
(9)
chocolate
(8)
duck
(8)
lamb
(8)
Christmas
(7)
Italian
(7)
potatoes
(7)
rice
(7)
seafood
(7)
Chinese
(6)
Indian
(6)
Romanian
(6)
coconut milk
(6)
deep fried
(6)
kitchen gadgets
(6)
onion
(6)
restaurants
(6)
snack
(6)
Oriental
(5)
cinnamon
(5)
condensed milk
(5)
kitchen tools
(5)
Lebanese
(4)
Moroccan
(4)
alcohol
(4)
bread
(4)
coarse salt
(4)
curry
(4)
dulce de leche
(4)
fish
(4)
grilled
(4)
marinade
(4)
mushrooms
(4)
personal
(4)
pork
(4)
sauce
(4)
Switzerland
(3)
almonds
(3)
beef
(3)
eggplants
(3)
eggs
(3)
gram flour
(3)
green tea
(3)
milk
(3)
mussels
(3)
pasta
(3)
preserved
(3)
salmon
(3)
sandwich
(3)
sausages
(3)
slow cooker
(3)
sorbet
(3)
sour cream
(3)
tagine
(3)
tarragon
(3)
American
(2)
Greek
(2)
Indonesian
(2)
bananas
(2)
basil
(2)
bbq
(2)
borsh
(2)
charcuterie
(2)
cooking class
(2)
cous-cous
(2)
custard
(2)
fudge
(2)
healthy stuff
(2)
lemons
(2)
modernist cuisine
(2)
mozzarella
(2)
mustard
(2)
olive oil
(2)
olives
(2)
oranges
(2)
popsicle
(2)
salad
(2)
stir fry
(2)
strawberries
(2)
sushi
(2)
whipping cream
(2)
wine
(2)
Argentinean
(1)
Brazilian
(1)
Campari
(1)
Dutch
(1)
German
(1)
Hong Kong
(1)
Polish
(1)
Portuguese
(1)
Spanish
(1)
Vietnamese
(1)
apricots
(1)
asparagus
(1)
avocado
(1)
breakfast
(1)
butternut squash / pumpkin
(1)
carrots
(1)
cashew nuts
(1)
chickpeas
(1)
cookies
(1)
dates
(1)
fat
(1)
figs
(1)
garlic
(1)
ginger
(1)
goose
(1)
grapefruits
(1)
green pepper
(1)
hazelnuts
(1)
honey
(1)
lavender
(1)
long pepper
(1)
lychee
(1)
mascarpone
(1)
meringue
(1)
parsley
(1)
peanut butter
(1)
pesto
(1)
pizza
(1)
plums
(1)
pressure cooker
(1)
raspberries
(1)
red peppers
(1)
salami
(1)
snails
(1)
souffle
(1)
sour cherries
(1)
sourdough
(1)
sous-vide
(1)
spinach
(1)
spread
(1)
stovetop smoke
(1)
sun dried tomatoes
(1)
sunflower seeds
(1)
watermelon
(1)
whipping siphon
(1)
Arhivă blog
►
2016
(7)
►
iulie
(2)
►
februarie
(3)
►
ianuarie
(2)
►
2015
(9)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(2)
►
august
(3)
►
mai
(1)
►
aprilie
(1)
►
martie
(1)
►
2014
(5)
►
noiembrie
(1)
►
iulie
(1)
►
iunie
(3)
►
2013
(14)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(1)
►
august
(1)
►
iunie
(2)
►
mai
(2)
►
aprilie
(3)
►
martie
(1)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(2)
►
2012
(16)
►
decembrie
(2)
►
noiembrie
(3)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(1)
►
iunie
(3)
►
mai
(3)
►
aprilie
(1)
►
martie
(2)
►
2011
(32)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(2)
►
octombrie
(3)
►
septembrie
(1)
►
iunie
(9)
►
mai
(3)
►
aprilie
(1)
►
martie
(3)
►
februarie
(8)
►
ianuarie
(1)
▼
2010
(64)
►
decembrie
(6)
►
noiembrie
(5)
►
octombrie
(4)
►
septembrie
(1)
►
august
(2)
►
iulie
(5)
►
iunie
(4)
►
mai
(8)
▼
aprilie
(8)
DULCE DE LECHE (CREMA CARAMEL DIN LAPTE CONDENSAT)
TIRAMISU CU CEAI VERDE, ADICA TEA-RAMISU :)
VACANTA GOURMET PE COASTA DE AZUR (PARTEA 1 - LA M...
COOKING FOR GOOD FOOD
MUSAFIR LA PRANZUL DIN CASEROLA
PRIMA MEA PAINE DE CASA (DUPA METODA FARA FRAMANTARE)
THE AMAZING COOKING EXPERIENCE WITH A TWO MICHELIN...
DE PASTI CIOCNIM NISTE STELE MICHELIN... :)
►
martie
(7)
►
februarie
(9)
►
ianuarie
(5)
►
2009
(21)
►
decembrie
(12)
►
noiembrie
(9)
StatCounter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu