vineri, 22 ianuarie 2010

M-AU DAT LA GAZETA!!! :)

Va raportez cu mandrie proletara ca modestul blog culinar pe care-l aveti acum in fata ochilor a fost pus la colt in revista Zile si Nopti, pagina 10, dupa cum puteti vedea in captura de mai jos.


Deoarece ei n-au inca online content (adica au, da' nu ala din revista), in urmatoarele cateva zile puteti descarca revista integrala in format pdf de aici (necesita inregistrarea cu o adresa de mail). Si daca din intamplare dati cumva peste revista cu pricina pe undeva, atunci luati-mi si mie un exemplar, sa i-l arat lui mama. :)

In alta ordine de idei, articolul e putin misleading, deoarece singurele clatite neobisnuite pe care le-am rulat vreodata au fost alea de le-am facut prima oara in Polonia, care au iesit asa, mai "speciale", ca pe o parte aratau a clatite ok, rumenite bine si apetisante, da' pe partea cealalta, nu stiu de ce, aratau exact a rigips cojit... :))). De fapt stiu de ce au iesit asa, pentru ca am folosit faina de patiserie (naiba stia ce scrie pe punga aia in poloneza, eu am luat-o pe cea mai scumpa, sa fiu sigur ca e ok :)). Anyway, daca tot am dat din casa, acum pentru full disclosure trebuie sa va spun ca acele clatite nici macar n-au putut fi rulate, deoarece aveau exact flexibilitatea unui CD. :))

3 comentarii:

  1. Am revista, asa am intrat pe blogul tau. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, thanx!

    btw, that's impressive! credeam ca nimeni nu mai sta sa copieze un link dintr-o revista, acum, in epoca clickului :)))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...