Pe langa delicatesele din rafturile Bacaniei (daca ati fost pe la Marius stiti despre ce vorbesc) vom avea o degustare de produse din trufe romanesti (pesto si carpaccio din trufe, piccantina cu trufe, ulei cu trufe, miere cu trufe, etc, etc) absolut senzationale, aduse special de la Timisoara, paine de casa facuta chiar in Bacanie, branzeturi maturate, dulceturi si multe, multe altele.
Si ca sa nu ziceti ca sunt o gazda neprietenoasa o sa va astept cu niste sweets facute cu manutele astea doua, mai precis cu niste chocolate crinkles (care sper sa arate ca in poza de mai jos dupa ce o sa ma imprietenesc cu cuptoarele lui Marius), niste alfajores cu dulce de leche (asta sunt niste cookies sud americane absolut senzationale) plus niste inghetata thailandeza de lychee cu lapte de cocos, lemon grass si lime facuta pe loc in masina de inghetata oferita cu generozitate de Monica (Foodie Family), care de altfel s-a oferit sa fie si sous-chef cu aceasta ocazie, motiv pentru care dublam multumirile :)
In fine, ca sa nu socializam pe uscat, Marius a promis ca va pune la bataie pentru degustare si niste vinuri roze din Portugalia (must try, trust me!) si Romania, un prosecco italian si un tempranillo din Spania, asa ca va astept sa ne cunoastem, sa degustam, sa bem si sa ne veselim!
See Ya! :)
De ne-am inteles! :) cred ca o sa ne distram bine! :)
RăspundețiȘtergereSi noi o sa ne distram dupa aia, ca asteptam feed-back-urile pe FB ;)
RăspundețiȘtergereDistractie placuta, gurmanzilor!
RăspundețiȘtergereAm sa ma gandesc la voi (si la ce-o sa bagati in voi).
La Multi Ani!
Doamne si bine arata, tare ciuda imi este ca nu am reusit sa ajung si eu la sa va vad life....next time spune-mi mai din timp, te rog mult.....unde gasesc
RăspundețiȘtergere