Finally, dupa o lunga asteptare ce a durat cateva zile, iata si numarul de mai al
Good Food, numar in care yours truly beneficiaza de un dublu double spread, ceea ce in limbaj de food porn s-ar putea numi the playmate of the month :)) (desigur, asta ar insemna ca
Mazi ar fi echivaletul culinar al lui Hef si ca ar trebui sa-si ia minim 3 iubiti cu stele Michelin care sa-i gateasca toate poftele, dar sa nu divagam si sa nu-i dam idei, caci nu se stie cand se intalneste cu pestisorul de aur si ne pomenim brusc fara Jamie, Gordon,
Anthony si Heston :))))
In fine, nu vreau sa va stric placerea descoperirii, asa ca am postat mai jos niste capturi low res ca un aperitiv pentru revista, unde veti gasi povestea celebrelor mele onion bhajis (precum si multe alte chestii mai mult sau mai putin interesante, cum ar fi secretul meu anti-lacrimi cand tai ceapa :)) incepand cu pagina 70, intre advertorialul "Apetisanta ca o prajitura" si articolul "Pralina perfecta" (food porn curat, v-am spus eu... :))
Enjoy!
congrats, articolul e foarte simpa scris! and i love what you've done with your hair:))) seriously, f nice!
RăspundețiȘtergerethanx! :)) si cu parul n-am facut nimic in afara de a-l tine cat mai departe de frizer pentru cateva luni :))
RăspundețiȘtergeredar hai sa-i dam idei! :)) si scoate strikeoutul de pe Anthony! :))
RăspundețiȘtergereeh, ma gandeam ca 3 iti ajung, dar se pare ca nu :)))
RăspundețiȘtergereei, florina, daca nu ti-a placut sa te calareasca lascu si c. vasile... ai ajuns pornstar culinar. acuma zii, sa stim si noi, ne cinstesti cu un johnnie walker blue label ca sa cerem autografe pe revista?
RăspundețiȘtergerezic, zic, da' cu un singur "i", domnu' copywriter! ai obosit sau e de la statul prin Hungaria? :)))
RăspundețiȘtergeretoata ziua la gazeta, ne-ai terminat. ii dau telefon lu' jamie sa-si pregateasca strategia pt la anu' ca pica in derizoriu:))
RăspundețiȘtergerela mai mare.
sa fie intr-un ceas bun! acu' tre sa iau revista musai, ca a aflu care e secretul ala pentru taiat ceapa. :)
RăspundețiȘtergereactually - si-mi asum greseala cauzata de tastatura care se muta in Hungarian cum vrea pana ei - corect ar fi trebuit sa spun ZI-I, verbul "a zice" la imperativ plus particula "i" cu valoare de complement indirect (prescurtare de la "lui" - zi lui)
RăspundețiȘtergerecs-ul moare, se reprofileaza, dar nu se preda.
Ai scris in GoodFood ca iubesti Portugalia si Pasteis de Belem.Gasesti acum in fiecare zi pasteis de nata pregatite de un portughez,precum si alte bunatati la magazinul de delicatese portugheze GalaFood nou deschis in Piata Floreasca.
RăspundețiȘtergerethanx for the tip, iata inca un motiv sa dau o tura pe acolo, dupa magazinul de chestii grecesti. btw, GalaFood e chiar in complexul Floreasca?
RăspundețiȘtergereand one more thing: au cumva si bachalau uscat?
RăspundețiȘtergereparca spuneai ca ai gatit si briose pentru goodfood..........
RăspundețiȘtergereok am inteles. doar i`ai omenit:P am citit revista, fain articolul, a fost interesant sa parcurg un sumar al postarilor din ultima vreme si nu doar:)
RăspundețiȘtergereGalaFood este pe latura opusa magazinului de paine,intre supermarket si cafenea.Am intrebat si eu de bacalhau uscat,iti pot aduce daca vrei.Mai au chourico,presunto,tot felul de branze interesante,dulceturi de rosii coapte,rosii verzi ,dovleac cu alune de padure,uleiul acela f.bun verde portughez ,vinho verde etc.
RăspundețiȘtergere@snoopy: thanx :)
RăspundețiȘtergere@Mihaela: vinho verde? super, cred ca le fac o vizita azi sau maine, sper sa aiba si Casal Garcia :)
playmate of the month!!! hahaha! a fost tare asta! felicitari pentru publicare! o sa incep sa va cer autografe, ca maine-poimaine ii dati afara pe-alde Jamie si sa vezi atunci collectible memorabilia de valoare inestimabila :)!
RăspundețiȘtergerepai era sa fie chiar centerfold daca era la jumatea revistei :))
RăspundețiȘtergere