tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post8091943851401692424..comments2024-03-28T14:41:10.572+02:00Comments on CRAZY MOTHER COOKER: HUMMUS, CEL MAI CELEBRU STARTER ORIENTALFlorinhttp://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-58162349235481723972021-09-21T09:47:33.618+03:002021-09-21T09:47:33.618+03:00nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fo...nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.<br /><br /> WhatsApp: +17168691327Commahttps://www.blogger.com/profile/18342519472675828067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-53734631652623993552012-02-28T17:28:19.995+02:002012-02-28T17:28:19.995+02:00buna ziua, fete si baieti. toate bune si frumoase ...buna ziua, fete si baieti. toate bune si frumoase si gustoase, pana la limmba engleza. scuzati-ma, dar eu care am o varsta si nu am invatat limba engleza, nu prea inteleg expresiile voastre.as vrea sa pot intelege si eu cate ceva dar imi este f. greu. poateo sa-mi raspundeti, sa ma apuc de invatat, dar cum vreo 10 ani m-am luptat cu italiana, de aproape un an obligat, fortat, trebuie sa invat franceza, nu stiu cand o sa ajung sa invat si alte limbi straine. va rog mult, nu din rautate, puneti mai putine expresii in limbi straine ca sa pot intelege si eu. in rest totul este in regula, cum am spus, toate bune, frumoase si gustoaseeee. multumesc mult copii.matusica.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-20854705110186454822012-02-16T16:00:17.098+02:002012-02-16T16:00:17.098+02:00exact :)exact :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-36760459017379699282012-02-15T16:25:02.235+02:002012-02-15T16:25:02.235+02:00De fapt se folosește chimion (cumin), nu chimen (c...De fapt se folosește chimion (cumin), nu chimen (caraway). Sunt confundate des dar gustul diferă mult.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-76041522359872696942011-11-03T22:48:23.137+02:002011-11-03T22:48:23.137+02:00si la noi se prepara unul delicios!si la noi se prepara unul delicios!Divan.ro - Restaurant Orientalhttp://thedivan.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-41745576078909440072010-03-28T13:17:11.103+03:002010-03-28T13:17:11.103+03:00well, actually am facut treaba asta cu o conserva ...well, actually am facut treaba asta cu o conserva de naut mixat cu fava beans (vezi cateva comments mai sus) si a iesit foarte ok :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-72128758955803230312010-03-28T10:48:47.677+03:002010-03-28T10:48:47.677+03:00urmeaza exact reteta ta cu fasole in loc de naut s...urmeaza exact reteta ta cu fasole in loc de naut si spune-mi ce-ti iese. da si catorva prieteni sa incerce.wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-80492509821076980762010-03-24T16:19:43.265+02:002010-03-24T16:19:43.265+02:00pai daca faci cu fasole romaneasca iese exact faso...pai daca faci cu fasole romaneasca iese exact fasole batuta :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-48827612777336770672010-03-24T15:16:00.124+02:002010-03-24T15:16:00.124+02:00si eu incerc mereu chestii noi. si cu fasole roman...si eu incerc mereu chestii noi. si cu fasole romaneasca la conserva iese super bun. <br /><br />oricum sunt inrudite.mariahttp://wineandknives.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-90112274942384313662010-03-24T14:20:32.030+02:002010-03-24T14:20:32.030+02:00da, cam asa se face peste tot, doar ca eu i-am ada...da, cam asa se face peste tot, doar ca eu i-am adaugat si putin iaurt si frunzele de menta, si a iesit genial :) <br /><br />btw, aseara am repetat povestea, dar cu un amestec de naut si fava beans (asta era in conserva, ca s-a incurcat fata de la bacanie cand mi-a dat-o pe asta in loc de una cu naut simplu) si a iesit usor diferit si putin mai aromat, asta si pentru ca i-am pus si coriandru pe langa chimen, plus ca uleiul de masline era usor picant (menta n-am mai avut)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-20349493342331872812010-03-24T13:39:36.528+02:002010-03-24T13:39:36.528+02:00imi place foarte mult humusul. l-am gasit si aici ...imi place foarte mult humusul. l-am gasit si aici facut cam la fel: <br />http://wineandknives.blogspot.com/2010/03/humus-si-tabouleh.htmlmariahttp://wineandknives.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-78204999895154769172010-03-19T17:24:15.170+02:002010-03-19T17:24:15.170+02:00oh, nici nu stii ce-ai ratat :)) kaymakul uns pe p...oh, nici nu stii ce-ai ratat :)) kaymakul uns pe paine proaspata de casa si apoi acoperit cu o lingurita de miere cu tot cu fagure is heavenly, pe bune :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-73133680862947633622010-03-19T15:20:50.180+02:002010-03-19T15:20:50.180+02:00nu mi-am luat kaymak; am intrebat-o pe fata aia cu...nu mi-am luat kaymak; am intrebat-o pe fata aia cum se foloseste si mi-a zis ca se unge pe paine... not enough glamour for me;) asa ca am zis pas. Next time..Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-7157430161880097432010-03-19T13:21:53.646+02:002010-03-19T13:21:53.646+02:00eu l-am luat deja macinat si, cum spuneam, era pre...eu l-am luat deja macinat si, cum spuneam, era prezentat drept "chimen", dar fiind de la indieni nu cred sa fie din ala de saratele :)) oricum, a devenit lejer mirodenia mea preferata in savory dishes, indiene sau nu :)<br /><br />cat despre magazinul online, mie mi s-au parut seriosi, eu am platit prin transfer bancar si mi-au trimis produsul a doua zi. suna-i tu, just in case.Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-18638815157547196752010-03-19T11:59:10.110+02:002010-03-19T11:59:10.110+02:00stai ca e mare diferenta intre cumin si caraway. c...stai ca e mare diferenta intre cumin si caraway. caraway e ala de-l punea mama pe saratzele, din ala ai pus? nu cred ca poate iesi rau anyway. Insa cumin e something else, in bucataria romaneasca io nu prea stiu sa se foloseasca. <br />Daca l-ai luat de la indieni e cel mai probabil cumin, ca astia nu prea folosesc caraway. <br />m-am prins ca sint refurbished; de fapt sint retururi din anglia, pot sa fie perfecte si sa aiba un defect de ambalare sau bulite din fabrica iar ei le repara. I keep my fingers crossed; ce ma ingrijoreaza e ca am facut comanda si am platit online si inca nu m-au contactat...Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-3158566666416964012010-03-19T00:54:21.381+02:002010-03-19T00:54:21.381+02:00btw, vezi ca magazinul cu pricina vinde doar produ...btw, vezi ca magazinul cu pricina vinde doar produse refurbished, insa robotul meu a venit absolut impecabil, cu tzipla pe fiecare accesoriu, doar cutia era usor decolorata, motiv pt care l-au dat la juma de pret :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-56220340969448948462010-03-19T00:47:17.029+02:002010-03-19T00:47:17.029+02:00da, robotul is za shit, doar sa ai unde sa depozit...da, robotul is za shit, doar sa ai unde sa depozitezi milionul de accesorii cu care vine :))<br />cat despre chimen, eu l-am luat de la magazinul indian, unde se numea "chimen" si sincer nu mi-am pus problema daca e de fapt cumin sau caraway, desi inclin sa cred ca e cumin :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-978517661667275162010-03-18T23:54:35.810+02:002010-03-18T23:54:35.810+02:00io mai pun cumin, intreg, usor prajit in tigaie. s...io mai pun cumin, intreg, usor prajit in tigaie. si eventual nigella. nu mi-e clar ce intelegi tu prin chimen (de fapt asta e o confuzie generalizata la noi): cumin sau caraway.<br />btw, mersi de pontul cu robotu, si io cautam sa-l schimb pe-al meu si am comandat deja un kenwood ca al tau. woo-hoo, are si cantar! si e la mai putin de jumate pretu din UK. traiasca blogosfera!Danhttp://paine-de-casa.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-24866385356432870892010-03-18T21:47:53.922+02:002010-03-18T21:47:53.922+02:00haha, tare asta. atunci cand te plictisesti de ron...haha, tare asta. atunci cand te plictisesti de rondele, ia-ti o razatoare din aia de la teleshopping, care face inclusiv bastonase de morcovi :)<br />uleil de nuca e posibil sa mearga foarte bine la salate si de asemenea la stir fry in wok, doar nu ca ulei de baza ci ca ulei de aromare, la final. experimenteaza si tu, ca n-are cum sa fie rau :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-89456531201788736192010-03-18T18:08:44.956+02:002010-03-18T18:08:44.956+02:00Cred ca divorteaza barbatu-miu daca ma vede sectio...Cred ca divorteaza barbatu-miu daca ma vede sectionand morcovii cu bisturiul. :))<br />Pe masura ce mai capat ceva experienta, probabil ca voi trece si la bastonase. Deocamdata ma multumesc cu rondelele <br />PS: Ai idee cu ce merge combinat uleiul de nuca?<br />In afara de paine prajita...:)VertAngehttps://www.blogger.com/profile/15438614028960680749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-60692291949590194302010-03-17T00:19:18.140+02:002010-03-17T00:19:18.140+02:00pai puteai sa-i tai cu bisturiul atunci :))
ideea ...pai puteai sa-i tai cu bisturiul atunci :))<br />ideea e ca daca ii faci bastonase, e mai usor sa-i folosesti direct pe post de lingurita comestibila, dar daca-i pui peste hummus in lipie, atunci merg si rondeleFlorinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-70240426689014574742010-03-16T17:25:05.118+02:002010-03-16T17:25:05.118+02:00Thanks! I'm so proud!:)
Am incercat ambele var...Thanks! I'm so proud!:)<br />Am incercat ambele variante. Nu am avut apio, dar am folosit in schimb castravete.Si am trisat un pic si am taiat morcovii si castravetii rondele, ca nu sunt prea indemanatica cu un cutit(asta daca nu e bisturiu:)<br />Lipie am avut cumparata si am incalzit-o un pic, cat sa se "crocanteasca" pe margini.VertAngehttps://www.blogger.com/profile/15438614028960680749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-45885435217620055472010-03-15T23:45:50.527+02:002010-03-15T23:45:50.527+02:00@VertAnge: congrats! btw, ai incercat cu carrot st...@VertAnge: congrats! btw, ai incercat cu carrot sticks sau cu lipie? :)<br />@zanaeficientei: sunt sigur ca o sa gasesti, cat despre harissa, o sa incerc si eu data viitoare. pana atunci am facut doar un pesto de vinete in care am strecurat niste sos thailandez sriracha, dar doar cat sa ii dea un zvac, nu sa-ti arda sufletul :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-28448451648452574442010-03-15T18:39:00.395+02:002010-03-15T18:39:00.395+02:00multzam frumos, eu am cautat la cel de la intersec...multzam frumos, eu am cautat la cel de la intersectia Mosilor cu Eminescu si prin Carrefour, unde - de obicei - aveau, la raionul ala cu chestii mai exotice (care devine mereu mai anemic, fie vorba intre noi). o sa ma duc maine pe 1 Mai si cu ocazia asta ii fac o vizita si lui nenea Naser. <br /><br />si apropos hummus, eu ii adaug niste harissa, ca mancam picant pe rupte.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-77130883615543652412010-03-15T17:38:37.000+02:002010-03-15T17:38:37.000+02:00Mi-a iesit!!:)
Multumesc inca o data pt reteta.
P...Mi-a iesit!!:)<br />Multumesc inca o data pt reteta.<br /><br />Pentru cei care stau in apropiere de Parcul Sebastian, sa stiti ca puteti gasi naut la Kaufland si tahini la plafarul de langa parc. La MegaImage-ul de la intersectia cu Rahova n-am gasit tahini.VertAngehttps://www.blogger.com/profile/15438614028960680749noreply@blogger.com