joi, 6 ianuarie 2011

A QUICK UPDATE (PLUS POZELE CU FRUIT CAKE-UL :))

In caz ca va intrebati de ce e atata liniste pe aici, permiteti sa raportez ca situatia de pe frontul in care ma lupt cu lenea este destul de nefavorabila mie, aceasta invingandu-ma repetat de fiecare data cand pun mana pe taste cu gandul de a mai posta ceva, dar n-aveti teama ca am inceput procesul de mobilizare generala (azi ma duc la sala prima oara dupa Sarbatori, de exemplu, so please feel my pain :)) si in curand voi intra din nou in lupta cu forte proaspete. :)

Pana atunci totusi, asa cum v-am promis, imi fac datoria de a reveni la minunata reteta de fruit cake si de a va arata cum se prezinta la interior dupa vreo 3 saptamani de botezat cu rom si brandy. De gust n-are sens sa va mai spun, deoarece este exact asa cum vi-l puteti imagina uitandu-va la pozele astea, adica absolut exceptional. :)


Enjoy!

17 comentarii:

  1. eu azi ma duc a treia oara la sala pe anul asta asa ca nu te mai plange. la ce sala?

    RăspundețiȘtergere
  2. la Unique Fitness, in Dorobanti (inainte mergeam la IDM, dar de cand m-am mutat cu jobul de partea cealalta a Podului Grant nu mai face sens sa merg pana acolo seara, ca e nebunie pe sosea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. io's la idm momentan dar as vrea sa-l schimb si caut alternative....

    RăspundețiȘtergere
  4. prajitura ca prajitura, dar farfuria e dementiala :))!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Madalin: la Unique e foarte misto, sala mica, instructori personali, programari, etc
    @Zazuza: daa, mananci din poala lu' Santa direct :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce spunea vulpea cand privea la struguri??? la fel zic si eu privind la imaginea de mai sus.........

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata, m-ai convins. L-am pus pe lista cu lucruri de facut pe anul asta ;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Speechless.

    Si merci ca ai onorat promisiunea.

    Te tzin la curent cu relatzia cu device-ul ala.

    RăspundețiȘtergere
  9. pleaaase, o parere .. de ce fruit cake-ul meu a fost sfaramicios oare? gustul a fost divin, dar se sfarama grozav asa ca jumatate din el l-am transformat in .. bile tavalite prin zahar pudra aromat cu vanilie, ca sa se poata totusi manca ...

    Denisa

    RăspundețiȘtergere
  10. Denisa, nu stiu ce sa-ti spun... ai respectat intocmai reteta? l-ai tinut impachetat in folie de plastic si apoi in folie de aluminiu, ca sa nu piarda umezeala? l-ai uns cu rom sau brandy de 2-3 ori pe saptamana? i-ai facut gauri cu scobitoarea ca sa intre alcoolul peste tot?

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci, i don't buy that!:P Oricum e prea tarziu sa mai fac turta asta acum dupa Craciun si toate Sarbatorile. Te laudai cu o treaba rosie. Pe AIA vreau sa o vad! :) Asa ai promis, ca o postezi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apai vin si io cu o intrebare: ele, fructele alea confiate, se hidrateaza destul doar din rom/brandy ca am vazut ca le-ai aruncat in aluat asa tari si uscate cum erau ele la Metro? Si te rog sa te hotarasti :) , hidratez cake-ul de doua ori pe saptamana sau de trei? vreme de doua saptamani sau de trei? ca diferenta e de inca cateva paharele bune; ai postat matalutza reteta cu zece zile inainte de Craciun, asa ca nu mi-au mai iesit zilele la socoteala (cele doua sau trei saptamani de alcoolizare forte) si a trebuit sa o aman pt. 2011, asa ca acum astept Craciunul si incep sa caut romul cel negru, ala alb nu face fata? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mada, fructele confiate s-au inmuiat in cake, nu le-am facut nimic in afara de a le taia mai marunt, cat despre zilele de hidratare cu alcool (rom negru, brandy, sau alt alcool aromat, inclusiv whisky daca vrei, doar sa fie bourbon, ca e mai dulce), the more, the merrier :) (iar reteta de fata poate suferi mici ajustari, ca doar nu e hotarare definitiva si irevocabila de curte judecatoreasca :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. am inteles, ma opresc la cognac, e aroma care-mi place cel mai mult din toate enumerarile tale, de trei ori pe saptamana, timp de trei saptamani, cam o juma de tarie...hic! scump cake da' bun :)

    RăspundețiȘtergere
  15. poti folosi si brandy, ca e cam la fel ca gust, doar ca e mult mai rezonabil ca pret (eu am folosit niste Metaxa *** si niste rom Captain Morgan Spiced)

    RăspundețiȘtergere
  16. ah, sunt nenorocita! tocmai am spus 'pas' la dulciuri - hotararea mea se clatina, din nou :)

    RăspundețiȘtergere
  17. cu tristete raspund "da, am facut tot ce trebuia sa fac" Eu speram sa fie o greseala undeva la mijloc, dar nu e. Asta e, o sa incerc inca o data, poate mi-a deochiat-o cineva :)) Oricum, gustul a fost nemaipomenit!
    Multumesc mult de raspuns!!
    Denisa

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...