tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post826839815710241614..comments2024-03-29T11:54:02.988+02:00Comments on CRAZY MOTHER COOKER: LAPTE DE PASAREFlorinhttp://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-4255531539917789792011-05-12T23:11:33.700+03:002011-05-12T23:11:33.700+03:00da, asta e una din problemele cu desertul de casa ...da, asta e una din problemele cu desertul de casa :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-27724962052137822522011-05-12T15:53:14.749+03:002011-05-12T15:53:14.749+03:00Delicios! Am facut acum putin timp (dupa ani de zi...Delicios! Am facut acum putin timp (dupa ani de zile), dar cu o crema mai groasa, iar eu mi-am pus deasupra scortisoara si gem de caise (facut de mine, normal). Nu vroiam sa ma mai opresc din mincat :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-42180334583724547772011-02-23T18:07:02.064+02:002011-02-23T18:07:02.064+02:00well, atunci nu pot decat sa ma bucur ca am contri...well, atunci nu pot decat sa ma bucur ca am contribuit si eu cat de cat la fericirea ta :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-39997755008237231452011-02-23T16:17:24.833+02:002011-02-23T16:17:24.833+02:00Scuza-ma ca pisez subiectul asta. Mi-am luat apara...Scuza-ma ca pisez subiectul asta. Mi-am luat aparat de inghetata si sunt nebuna de fericire. Stau la caldurica si mananc sorbetto de lamaie.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-57765077682816536392011-02-22T05:17:32.295+02:002011-02-22T05:17:32.295+02:00ultima data cand am mancat lapte de pasare a fost ...ultima data cand am mancat lapte de pasare a fost acum multi ani.as putea sa spun o viata de om.in orice caz nici prima nici ultima oara,dar cea mai pregnanta a fost la operatia mea de amigdale pe care mi-o amintesc foarte,bine,desi aveam 2 ani si un pic.de atunci au trecut 53 de ani aproape.e mult,e putin,eu as fi inclinata sa spun ca e putin!dar crema de vanilie,facuta cu pastaie de vanilie cu norisori de albus e minunata,nu mai tin minte daca norisorii ii fierbea separat(asta desigur sunt amintiri mult mai tarzii) !)dar am sa caut in caietul ei de retete cum il facea.ca tare era bun.nu-mi aduc aminte de scortisoara decat de gustul minunat al vaniliei.eu n-am facut niciodata,dar m-ai incitat.si la cvercetare si la realizare.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-31182445212572920762011-02-19T19:28:08.828+02:002011-02-19T19:28:08.828+02:00Multumesc f. mult ca ai raspuns. Vreau sa comand p...Multumesc f. mult ca ai raspuns. Vreau sa comand pe internet ca in magazine n-am gasit, dar nu primesc niciun raspuns despre bol.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-79273092779543467252011-02-19T18:27:23.343+02:002011-02-19T18:27:23.343+02:00al meu are cam 16cm inaltime si poti pregati in el...al meu are cam 16cm inaltime si poti pregati in el cam 1 litru de inghetata (ma refer la cantitatea lichida, inainte de congelare), dar cel mai bine ar fi sa cauti specificatiile tehnice ale masinii care te intereseaza pe tineFlorinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-54419177102502274702011-02-19T14:27:32.427+02:002011-02-19T14:27:32.427+02:00Pot sa te intreb ceva? Ce inaltime are bolul apara...Pot sa te intreb ceva? Ce inaltime are bolul aparatului de inghetata? Cata cant. poti sa pregatesti? Nu mai am somn in mine pana nu-mi cumpar unul, dar congelatorul meu e cam mic, adica frigiderul, si nu stiu daca nu-l iau degeaba.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-79419314652324566312011-02-18T12:12:24.822+02:002011-02-18T12:12:24.822+02:00apare fugitiv, ce-i drept...dar destul cat sa-mi f...apare fugitiv, ce-i drept...dar destul cat sa-mi fi ramas in minte eversinceAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-90814019170851676052011-02-18T11:36:39.176+02:002011-02-18T11:36:39.176+02:00ah, era in J&J? cred ca trebuie sa-l mai vad d...ah, era in J&J? cred ca trebuie sa-l mai vad din nou, pentru ca nu-mi amintesc :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-26346712198252148892011-02-18T11:13:07.136+02:002011-02-18T11:13:07.136+02:00dadada! de la julie&julia incoace, mi s-a pus ...dadada! de la julie&julia incoace, mi s-a pus pata pe floating island si dupa extensive reasearch pe net, am descoperit ca e lapte de pasare... e pe lista in weekendul asta :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-24480937813027968982011-02-17T19:18:02.109+02:002011-02-17T19:18:02.109+02:00Vai, ca madlene lui Proust. Fac si eu lapte de pas...Vai, ca madlene lui Proust. Fac si eu lapte de pasare, in special vara cand e f. cald. Fierb bulgarasii in lapte parfumat cu vanilie, il strecor si in el fierb crema de galbenusuri. E un desert atat de bun, dar putin cunoscut.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-47403451290073439102011-02-17T17:42:12.876+02:002011-02-17T17:42:12.876+02:00Eu fierb meringul tot in lapte dulce+vanilie. La f...Eu fierb meringul tot in lapte dulce+vanilie. La final, il adaug in creme anglaise (ca mai ramane putinel, se evapora la fierbere). <br />Din ce stiu, acidul tartric se poate inlocui cu acid citric (=sare de lamaie), insa nu-s eu chimista lui peste, deci n-as baga mana-n foc :P.<br />Nici mie nu mi se pare ca are gust de ou si are un succes teribil la public. Ciudat e ca o intreaga familie de bunici-parinti-nepoti-veri (una maaaare) nu aflase de el, asa ca au cazut pe spate, cand m-am prezentat cu un lapte de pasare destul de flescait, de altfel :-)).Nuschuhttps://www.blogger.com/profile/00134705662944115354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-73534025989184444682011-02-17T17:39:35.911+02:002011-02-17T17:39:35.911+02:00Putini bucatari isi bat albusul de mana. Suntem pr...Putini bucatari isi bat albusul de mana. Suntem printre putinii :)<br /><br />Trebuie sa fac si eu rost de un creme of tartar, sa ma asigur ca iese bezeaua de fiecare data :)Bogdanhttp://www.blogculinar.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-74591666321905293092011-02-17T16:19:16.639+02:002011-02-17T16:19:16.639+02:00Eu de obicei nu am rabdare sa fierb guguloaiele, c...Eu de obicei nu am rabdare sa fierb guguloaiele, ci pun castronul cu meringue la micro cam 45 de sec. Creste frumos, si cu o lingura fac norisorii la sfarsit. Asa mai economisesc ceva timp. Agnes.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-76300456437576575362011-02-17T11:21:14.297+02:002011-02-17T11:21:14.297+02:00mie nu mi s-a parut ca avea gust pregnant de ou, p...mie nu mi s-a parut ca avea gust pregnant de ou, poate din cauza vaniliei din belsug :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-13505103288987470202011-02-17T10:59:04.569+02:002011-02-17T10:59:04.569+02:00Dadada, simplu si bun, e cam singurul desert in ca...Dadada, simplu si bun, e cam singurul desert in care nu ma deranjeaza gustul pregnant de ou. Ah, the memories.... Noi il primeam numai pe la zile de nastere si rareori de revelion...Ionoukahttps://www.blogger.com/profile/15865146094444358048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-62534825561969869842011-02-17T10:20:58.401+02:002011-02-17T10:20:58.401+02:00Vai trebuie sa fac si eu!!! Neaparat...sunt innebu...Vai trebuie sa fac si eu!!! Neaparat...sunt innebunita dupa bomboanele cu lapte de pasare d ela Bucuria....apai daca imi fac eu singura mmmmmmm 8-> :DAndreeanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-72010346551301263462011-02-17T00:50:33.844+02:002011-02-17T00:50:33.844+02:00nice! ile flotante si in français :)nice! ile flotante si in français :)Anonymousnoreply@blogger.com