tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post794268683350961350..comments2024-03-28T14:41:10.572+02:00Comments on CRAZY MOTHER COOKER: SORBET DE PEPENE ROSU (CU SAMBURI DE CIOCOLATA)Florinhttp://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-58887323563080498602022-11-28T22:32:44.332+02:002022-11-28T22:32:44.332+02:00Dr. Makha este o persoană cu mari puteri spiritual...Dr. Makha este o persoană cu mari puteri spirituale datorită puterilor sale de vrajă, am reușit să-mi recuperez soțul după 3 ani de divorț. Treceam printr-o perioadă foarte proastă din cauza unui divorț, așa că căutam ajutor online când am dat peste mărturia unei femei care a explicat cum un vrăjitor a ajutat-o să aibă un copil folosind plante medicinale, am luat legătura. și i-a explicat situația, a făcut o vrajă și soțul meu s-a întors la mine în a treia zi, pentru mine este încă magie, sunt foarte fericit să revin cu iubirea vieții mele. puteți contacta Dr Makha.<br /> E-mail ✉️ makharituals@gmail.com WhatsApp: +1(815)564-3618Unknown https://www.blogger.com/profile/07512126322739623095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-59811315451364449622010-08-03T10:26:38.835+03:002010-08-03T10:26:38.835+03:00numai pentru sorbeturile astea si tot imi iau masi...numai pentru sorbeturile astea si tot imi iau masinaria...pana atunci, o sa le fac dupa metoda cu scosul din congelator si amestecatul la fiecare 2 ore - n-o sa dorm noaptea, da' asta e ... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-26721156877376023222010-08-02T14:09:10.942+03:002010-08-02T14:09:10.942+03:00Hihi, multam de sugestie, sper sa se intareasca su...Hihi, multam de sugestie, sper sa se intareasca suficient discul pana ajung eu diseara cu pofte de sorbet alcoolizat :)Biancahttp://chatdechocolat.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-13342557304659607322010-08-02T13:29:29.990+03:002010-08-02T13:29:29.990+03:00la sorbet e ok, il poti dezgheta complet fara sa-l...la sorbet e ok, il poti dezgheta complet fara sa-l mai bagi in blender (il lasi pur si simplu cateva ore in frigider, nu in congelator) si apoi il bagi din nou la masina de inghetata. however, metoda asta nu merge la inghetata pe baza de custard, care iese dubioasa rau daca o dezgheti si apoi o recongeleziFlorinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-23915221255336805932010-08-02T12:45:57.691+03:002010-08-02T12:45:57.691+03:00OK, busted, mi-a fost lene sa mai las amestecul la...OK, busted, mi-a fost lene sa mai las amestecul la frigider, banuiam eu ca de la aia e. La inghetata de vanilie a mers cu custard-ul un pic caldut si am zis ca poate ma scot si de data asta. Probabil de la continutul RIDICAT de alcool, I was wrong. Eh, planul e sa vad cum e in seara asta, daca e prea plina de cristale o bag la blender si o reinghet. Of, ce chin pentru un pic de inghetata :P<br />Serios acum insa, ai avut dreptate, e un gadget genial. Am facut pana acum numai lucruri simple si au iesit tare bine si e fain sa controlezi ce si cum pui in inghetata. Plus ca asa faci de care iti place, cand vrei si nu risti sa n'aiba la magazin, etc.<br />Urmeaza combinatii mai interesante. Vreau tare mult sa fac vanilla cu chocolate chips din The Essentail Cookbook (nu stiu daca o cunosti, dar e o carte f faina din care am luat si reteta de inghetata de vanilie simpla)Biancahttp://chatdechocolat.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-30759654420029069442010-08-02T09:32:10.720+03:002010-08-02T09:32:10.720+03:00ai lasat amestecul sa se raceasca bine inainte sa-...ai lasat amestecul sa se raceasca bine inainte sa-l bagi in masina de inghetata? mi s-a intamplat si mie sa nu inghete si tot cu serbetul asta, dar l-am scos din masina si l-am lasat peste noapte la frigider si apoi l-am congelat a doua zi, cand din cauza vinului nu s-a congelat perfect, ci doar asa, ca un fel de granita mai lichida, chestie care s-a rezolvat cu 3 ore de congelator dupa<br /><br />cat despre Movenpick, pun pariu ca samburii aia sunt singura chestie naturala din sorbet, restul ingredientelor fiind din livada Dealurile Chimiei :))Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-4377764741062612292010-08-02T07:28:04.340+03:002010-08-02T07:28:04.340+03:00P.P.S. Cand am strecurat sorbetul si am vazut cati...P.P.S. Cand am strecurat sorbetul si am vazut cati samburi au ramas pe afara m-am bucurat sincer ca n-am sarit pasul asta. Stiu ca au aici la Movenpick un sorbet dezmeura cu mai putini samburi decat parea sa fi putut avea al meu, dar eu din cauza asta nu l-am mai cumparat. Ditai compania de inghetata, n-au o sita sa strecoare sorbetul... :)Biancahttp://chatdechocolat.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-84938032944544706322010-08-02T07:26:01.859+03:002010-08-02T07:26:01.859+03:00Eu n-am comentat aseara pe aici?! In fine, am facu...Eu n-am comentat aseara pe aici?! In fine, am facut sorbetul cu zmeura si vin carea stat O ora in masina inghetata si tot zeama era. Asa ca am cedat psihic si am bagat-o la congelator direct. Nu stiu ce-oi fi facut gresit, discul parea bocna cand l-am scos din congeleu. In fine, ma gandeam sa o pasez la blender oare si sa o reinghet? Sau o s-o mananc asa, ca tot e vin cu aroma de zmeura...<br /><br />P.S. Am fcut o inghetata de vanilie ge-ni-a-la (din pacate nu din cartea lui Lebovitz ca nu aveam destule oua) si n-am taiat custar-ul pentru prima oara in viata mea. Cheers!Biancahttp://chatdechocolat.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-56989494719315429852010-07-30T22:19:19.129+03:002010-07-30T22:19:19.129+03:00well, ce sa zic, eu unul n-am vazut pana acum dar ...well, ce sa zic, eu unul n-am vazut pana acum dar e foarte posibil sa existe diverse retete care sa presupuna si albus batut, doar ca tehnic vorbind alea deja nu mai sunt sorbeturi.<br /><br />cat despre sherbet, in acceptiunea americana acesta este un sorbet in care se pune si lapte, astfel incat continutul de grasime sa fie undeva in zona 1-2% (tot ce depaseste 2% este considerat ice cream). <br /><br />șerbetul de care zici tu e altceva, un fel de crema care se serveste in apa rece, si care are origini orientale :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-66612025688354015312010-07-30T21:32:17.820+03:002010-07-30T21:32:17.820+03:00albus batut, nu oua...am vazut o gramada de retete...albus batut, nu oua...am vazut o gramada de retete pe diverse canale si albusul era adaugat cu cateva minute inainte de oprirea masinii, parol! pe Ana Olson am vazut-o folosind albus la un sorbet de limeta si am presupus ca e pt consistenta dar nu am incercat...despre sherbet stiam ca e cu totul altceva, un sirop de zahar frecat mult si bine, caruia i se adauga diverse arome.Madanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-16561835549306848732010-07-30T15:36:48.914+03:002010-07-30T15:36:48.914+03:00pe langa colectarea semintelor, in general se stre...pe langa colectarea semintelor, in general se strecoara ingredientele de inghetata sau sorbet pentru a obtine o textura mult mai fina (eu pana acum am strecurat absolut tot ce am facut)<br /><br />de oua in sorbet eu unul n-am auzit pana acum, dar daca adaugi lapte o sa obtii sherbet (un sorbet mai cremos)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-84102012630975595122010-07-30T14:53:39.616+03:002010-07-30T14:53:39.616+03:00De ce strecori piureul de pepene? sa nu-ti scape s...De ce strecori piureul de pepene? sa nu-ti scape seminte sau exista alta explicatie? eu am facut doar sorbeturi de pepene galben si nu l-am strecurat, am folosit piureul asa cum a iesit din robot, amestecat cu sucul de limeta si niscaiva sirop. Pe de alta parte am vazut multe retete de sorbet care contineau si albus de ou, ai incercat asa ceva? ma gandesc ca poate albusul da o anume consistenta, mai ales in cazul fructelor care au continut foarte mare de apa.Madanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-51061887250407886122010-07-29T23:46:35.371+03:002010-07-29T23:46:35.371+03:00da' tu nu speli stergarele ;)?
anyway, e mai m...da' tu nu speli stergarele ;)?<br />anyway, e mai macho sa-l storci in stergar, trust me, I know ;)Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-40867088331344121242010-07-29T23:31:55.930+03:002010-07-29T23:31:55.930+03:00am mai stat vreo 5 minute pe langa sita, ce-i drep...am mai stat vreo 5 minute pe langa sita, ce-i drept, da' macar n-am avut suc cu gust de stergar :)) (btw, am gasit sorbetul de fata facut si pe mikes-table, inspirat tot de Lebovitz)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-65919039251280900512010-07-29T23:20:16.249+03:002010-07-29T23:20:16.249+03:005 secunde, da ai stat apoi sa-l strecori, right?5 secunde, da ai stat apoi sa-l strecori, right?Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-47417802159446337802010-07-29T23:06:17.618+03:002010-07-29T23:06:17.618+03:00nu stiu cat de rapid s-oface cu stergarul, da'...nu stiu cat de rapid s-oface cu stergarul, da' stiu ca la mine in blender s-a facut suc in 5 secunde... :))<br /><br />pe asta cu curbele il stiu dar pe celalalt nu, asa ca o sa-l iau la investigat imediat ce termin noua tura de inghetata de lavanda si miere pe care o pregatesc acum (btw, s-o faci musai, ca e by far cea mai tare din tot ce am facut eu pana acum)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-52739650957841216342010-07-29T23:00:21.004+03:002010-07-29T23:00:21.004+03:00fii atent cum faci rapid zeama de lebenita: pui mi...fii atent cum faci rapid zeama de lebenita: pui miezul intr-un stergar de bucatarie si il storci cit de tare te tin muschii. dupa care poti sa il calci si in picioare daca vrei sa scoti ultimii atomi de suc. <br />tre' sa incerc si io ceva pe baza de lebenita, ca nevasta nu mananca inghetata insa mananca lebenita, asa ca poate o corup cumva...<br /><br />dave leb e tare, insa am gasit un site cu retete de inghetata periculos rau<br />http://mikes-table.themulligans.org/<br />am facut deja una de mango cu fistic misto de tot<br /><br />si mai e unul, da' pe asta s-ar putea sa-l stii, al tipului care a scris "The Ultimate Icecream Book"<br /><br />http://www.realfoodhascurves.com/Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.com