tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post7318491927774590272..comments2024-03-28T14:41:10.572+02:00Comments on CRAZY MOTHER COOKER: MUSCHIULET DE PORC LA CUPTORFlorinhttp://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-77946546781536660212012-11-19T12:17:49.273+02:002012-11-19T12:17:49.273+02:00vezi ca am specificat exact mai sus, cuptorul se p...vezi ca am specificat exact mai sus, cuptorul se preincalzeste la 180C, pe modul normal, nu pe grillFlorinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-80714725732789212802012-11-19T10:21:16.838+02:002012-11-19T10:21:16.838+02:00as vrea sa fac si eu reteta maine. Pana atunci, im...as vrea sa fac si eu reteta maine. Pana atunci, imi spui te rog la ce temperatura sa setez cuptorul?<br />Il pun pe pozitia grill?<br />luciaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-12638325091344863292010-02-08T17:08:48.281+02:002010-02-08T17:08:48.281+02:00trust me, dupa ce incerci o data sa tai orice cu u...trust me, dupa ce incerci o data sa tai orice cu un cutit japonez o sa iti dai seama ca sunt din alta lume si ca ceea ce stiai tu despre cutite nu prea se mai aplica. ca sa-ti faci o idee, inainte nu puteam taia un muschiulet decat cu un cutit cu zimti, dar acum oricare dintre cutitele mele Masahiro taie prin carne ca prin unt. <br /><br />cat despre invidie, nu e cazul, eu mai degraba as spune ca l-am pus acolo pentru inspiratie :)Florinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-81015200468933654342010-02-08T17:02:19.272+02:002010-02-08T17:02:19.272+02:00Masashiro san nu prea are ce sa fac cu biata carni...Masashiro san nu prea are ce sa fac cu biata carnita frageda. L-ai pus acolo ca sa te faci invidiosi, este?:)catalinahttp://www.divagatii.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-79101955689073327482010-02-08T15:46:59.221+02:002010-02-08T15:46:59.221+02:00multumesc pentru aprecieri :)
dupa cum probabil c...multumesc pentru aprecieri :)<br /><br />dupa cum probabil ca ai observat, cred ca asta e prima reteta de aici care foloseste carnea de porc (daca exceptam supa zurek, unde am folosit carnati, si supa de afumatura cu tarhon, pe care o voi posta in curand, dar sa nu anticipam ;)). nu ca as avea ceva impotriva porcului, dar asa de tare m-am saturat de stereotipul "ceafa la gratar cu cartofi prajiti" incat incerc sa explorez alte optiuni pe cat de mult potFlorinhttps://www.blogger.com/profile/07384992589150817352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7718775339590290256.post-42136493260791071162010-02-08T15:41:49.016+02:002010-02-08T15:41:49.016+02:00Excelent. Stii, desi nu prea mai mincam carne de p...Excelent. Stii, desi nu prea mai mincam carne de porc, uneori ne apuca pofta si mai facem ceva la cuptor sau pe grill, ina in principal la cuptor.<br />Intr-adevar, marinarea carnii face minuni iar o marinare de 24 de ore si mai mult.<br />Excelenta pezentare finala!Cristihttp://foodblog.ronoreply@blogger.com