marți, 22 ianuarie 2013

TOM YUM GOONG, SUPA THAILANDEZA DE CREVETI, IUTE-ACRISOARA


Inainte de toate trebuie sa va marturisesc ca relatia mea cu supa tom yum goong nu a fost de genul dragoste la prima vedere, deoarece datorita combinatiei de iute cu acrisor cu care se lauda, la inceput ea nu m-a atras absolut deloc, evitand-o sistematic de cate ori aveam ocazia si ratand astfel o experienta culinara de exceptie.

Desigur, atunci cand am gustat-o prima oara oarecum fortat de niste imprejurari pe care o sa vi le povestesc imediat, aceasta supa si-a castigat definitiv un loc intre preferintele mele, fiind insa putin in urma minunatei supe tom kha gai din punctul meu de vedere. La nivel mondial insa, aceasta supa iute-acrisoara, aromata perfect de mixul de ingrediente specifice, este cel mai raspandit si apreciat fel de mancare din Thailanda (si Laos, cele doua tari impartindu-si frateste paternitatea asupra ei).

luni, 7 ianuarie 2013

CONCURS CU GADGETS DE LA KITCHEN SHOP

Pana o sa apuc sa va povestesc despre bunatatile pe care le-am mai gatit in ultima vreme si despre gadgeturile pe care mi le-am mai cumparat sau pe care mi le-a adus Moshu', zic sa incepem anul cu niste gadgeturi foarte faine de la Kitchen Shop pe care sa le puteti castiga voi (eu le folosesc deja cu succes de ceva vreme).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...